Kontakta oss på +4673 738 34 17 | info@jbyggpartner.se

Kundsupport tillgängligt Mån – Fre 07:00 – 17:00

Din byggpartner i Stockholm

Våra Tjänster

Förvandlar ditt hem

Vi erbjuder ett flertal högkvalitativa tjänster för att förvandla ditt hem till din drömbostad. Oavsett om din renovering gäller kök, badrum, målning, golvslipning, vvs, el eller annat kan vårt erfarna team göra din vision till verklighet.

Köksrenovering

Vår kökrenoveringstjänst ger ditt kök nytt liv. Vi kombinerar expertis med noggrannhet för att skapa det kök du alltid drömt om. Låt oss hjälpa dig att förvandla ditt kök till den perfekta platsen för matlagning, umgänge och minnen.

Badrumsrenovering

Vi tar hand om hela processen från planering till utförande, anpassat efter era behov och önskemål. Med vår expertis, noggrannhet och certifierade personal ser vi till att du kan njuta av ett badrum som är vackert, praktiskt och korrekt utfört.

Målningstjänster

Upptäck våra professionella målningstjänster som ger ditt hem ett nytt utseende och en fräsch känsla. Vi använder endast högkvalitativa färger och tekniker för att säkerställa ett hållbart och vackert resultat. Oavsett om det är inomhus eller utomhusmålning.

Golvslipning

Med vår golvslipningstjänst blir dina gamla golv som nya. Vi använder kvalitativa produkter och tekniker för att ge dina golv ett professionellt och hållbart resultat.

VVS-tjänster

Våra VVS-tjänster omfattar allt från installation till reparation av VVS-system. Vi är experter på att lösa alla typer av VVS-relaterade problem för att säkerställa att ditt hem är säkert och bekvämt.

Elinstallationer

Vi erbjuder våra kunder elinstallationstjänster inom projektet. Allt för att du som kund ska kunna få en helhetslösning

Kontakt

Starta ditt projekt idag!

Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig så snabbt vi kan!